Koulutukset

Steripolar järjestää laadukkaita koulutustilaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Koulutusten laajuus vaihtelee aina sairaala- tai osastokohtaisista tuotekoulutuksista koko maan kattaviin seminaareihin. Koulutusten sisällössä panostamme ajankohtaisiin aiheisiin ja kutsumme tilaisuuksiin myös alan huippunimiä luennoimaan. Voitte myös itse ottaa yhteyttä meihin toivoessanne koulutusta alueellanne.

Tuotteisiin liittyvää koulutus- ja tukimateriaalia löydät myös useiden tuotteidemme omilta sivuilta. Löydät tuotevalikoimamme TÄÄLTÄ.

Nordic Skin Course, Wednesday September 20th, Espoo

Notice! The training session has been cancelled.

Steripolar and Integra will organize a Nordic Skin Day training session on September 20th. The focus is on Maxillo-Facial and Reconstructive surgery indications with IDRT & Flowable.

Speakers:
Dr Jean-Michel RIVES, Plastic surgeon from Paris
Dr Andrew LINDFORD, Plastic surgeon, Helsinki University Hospital, Jorvi Burn Unit

Last registration day on Tuesday September 12th.

PolyMem Pro -koulutuspäivä - Espoo, perjantai 27.10.2017

Huomio! Koulutukseen osallistuminen vaatii PolyMem Pro -testin hyväksytysti läpäiseminen. Jos et ole vielä tehnyt testiä, voit tehdä sen osoitteessa www.steripolar.fi/polymem-pro.

Järjestämme vuoden toisen PolyMem Pro -tapahtuman Espoossa perjantaina 27.10. Viimeinen ilmoittautumispäivä tilaisuuteen on perjantai 20.10.

Ohjelmassa käytännön vinkkejä, PolyMem-hoitotapauksista Suomesta, jalkaterapeuttien kokemuksia PolyMemin käytöstä ja katsaus TAYSin haavakeskuksen toiminnasta. Päivässä mukana myös tunnettu ruokaterapeutti Hanna Partanen kertomassa oikeanlaisesta ravitsemuksesta jokapäiväisessä elämässä.

 

Haavanhoidon koulutusiltapäivä - TAYS, torstai 26.10.2017

Tervetuloa Steripolarin järjestämään maksuttomaan haavanhoidon koulutusiltapäivään
Aika: Torstai 26.10.2017, klo 11.30-15.00
Paikka: TAYS, Palvelutalo 1, kokoustila

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on torstai 19.10. Koulutukseen mahtuu 70 osallistujaa. Lataa alta päivän ohjelma.

Haavanhoidon koulutusiltapäivä - Porvoo 4.10.2017

Tervetuloa Steripolarin järjestämään maksuttomaan haavanhoidon koulutusiltapäivään
Aika: Keskiviikko 4.10.2017, klo 12.00-16.00
Paikka: Johannisbergin vanhainkodin ruokasali, Johannisbergintie 31, Porvoo

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on keskiviiko 27.9. Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa. Lataa alta päivän ohjelma.