Hyvä sisäilma on jokaisen perusoikeus

Vietämme päivittäin paljon ajastamme sisätiloissa ja hengitämme vuorokauden aikana kuutiotolkulla ilmaa, hyvä- tai huonolaatuista.

Sisäilmanongelman laajuus Suomessa on valtava. Arvioiden mukaan noin viidennes väestöstä on päivittäin tekemisissä sisäilmaoireita aiheuttavien altisteiden kanssa. Sisäilmasta oireilevia on Suomessa kymmeniä tuhansia, ja vakavia oireita on noin kymmenellä tuhannella. Sisäilman aiheuttamia ammattitautejakin todetaan vuosittain useita satoja.

Sisäilmaongelmia aiheuttavat monet eri tekijät: mm. kosteusvaurion seurauksena rakenteissa kasvavat mikrobit, rakennusmateriaaleista irtoavat kaasumaiset yhdisteet ja muut epäpuhtaudet. Sisäilman epäpuhtaudet voivat aiheuttaa erilaisia oireita, kuten allergiaoireita, silmien ärsytystä, kurkun käheyttä, yskää, tukkoisuutta, päänsärkyä ja iho-oireita. Jos altistus jatkuu riittävän pitkään, voi olla edessä loppuelämän kestävä sairaus.

Kosteus- ja homevaurioihin liittyvien terveyshaittojen arvioidaan aiheuttavan vuosittain satojen miljoonien lisäkustannukset. Kustannuksia aiheutuu oireista, sairauksista, niiden tutkimisesta, työkyvyn menetyksestä ja työtehon ja tuottavuuden laskusta.

SISÄILMAONGELMIIN TULEE TARTTUA VÄLITTÖMÄSTI

Viivyttely pahentaa ja lisää terveydellisiä ongelmia. Taloudellisessa mielessä on järkevintä toimia mahdollisimman pikaisesti. Poissaolojen aiheuttamien kustannusten kasvaessa olisi tilanteeseen reagoiminen tullut usein jo edullisemmaksi.

PELASTA AIKAA

 

 

NOVAERUS -ilmanpuhdistin

Novaerus puhdistaa ilmaa 24/7 tuhoamalla kokonaan mm. homeitiöt, homeiden tuottamat toksiinit ja haitalliset kaasut. Näiden hävittäminen ei onnistu perinteisiin suodattimiin perustuvilla laitteilla. Samalla Novaerus pitää ilman puhtaana bakteereista, viruksista ja allergeeneistä, kuten Noroviruksesta ja influenssasta.

Nopea toiminta ja sisäilman laadun parantaminen Novaeruksella on ensimmäinen askel ongelmien ratkaisemisessa. Tilanne saadaan rauhoitettua ja toimintaa jatkettua tutuissa tiloissa, vaikka ongelmien selvittämiseen, korjausten suunnitteluun ja niiden toteuttamiseen tyypillisesti kuluukin aikaa.

 

Varaa teidänkin toimipisteeseen ilmainen konsultaatio jättämällä yhteystietosi:

Nimi(*)
Please let us know your name.

Sähköpostiosoite(*)
Please let us know your email address.

Puhelinnumero
Please write a subject for your message.

Yrityksen/toimipaikan nimi
Invalid Input

Viesti
Please let us know your message.