Koulutukset

Steripolar järjestää laadukkaita koulutustilaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Koulutusten laajuus vaihtelee aina sairaala- tai osastokohtaisista tuotekoulutuksista koko maan kattaviin seminaareihin. Koulutusten sisällössä panostamme ajankohtaisiin aiheisiin ja kutsumme tilaisuuksiin myös alan huippunimiä luennoimaan. Voitte myös itse ottaa yhteyttä meihin toivoessanne koulutusta alueellanne.

Tuotteisiin liittyvää koulutus- ja tukimateriaalia löydät myös useiden tuotteidemme omilta sivuilta. Löydät tuotevalikoimamme TÄÄLTÄ.

Turvotuksen hoidon koulutusiltapäivä - tiistai 9.11.

Tule mukaan Turvotuksenhoidon koulutusiltapäivään tiistaina 9.11. Pääset päivittämään tietojasi ja kuulemaan alan ammattilaisten kokemuksista, kuinka he ovat saaneet hyviä hoitotuloksia Steripolarin hoitoratkaisuilla.

Hyvin onnistunut turvotuksenhoito parantaa potilaan elämänlaatua ja edistää potilaan itsehoitoa. Se myös ennaltaehkäisee ruusuinfektioita ja haavojen syntymistä sekä nopeuttaa jo syntyneen haavan paranemista.

Onnistunut turvotuksenhoito vähentää myös terveydenhuollon käyntejä jotka ovat suurin kustannuserä haavan- ja turvotuksenhoidossa. Onnistuminen vaatii myös hyvin tehdyn turvotuksenhoidon suunnitelman, joka ottaa huomioon potilaan tarpeet ja kyvyt, jolloin hoitoon sitoutuminen on varmempaa.

Aika: tiistai 9.11., klo 12.00-16.00
Paikka: Steripolar Oy, Sinimäentie 8b, Espoo

Peruutus tai ongelmatilanteissa ota yhteyttä Marja Rautalaan marja.rautala@steripolar.fi.

Ilmoittautu mukaan: Tästä linkistä

Käypä hoito haavanhoidossa -koulutuspäivä, 1.12.2021, Jyväskylä

2.9. päivämäärälle alustavasti suunniteltu koulutuspäivä siirrettiin uuteen ajankohtaan, eli 1.12. Koulutuspäivän sijainti ja ohjelma säilyvät samana.

Päivämäärä keskiviikko, 1.12.2021
Paikka Jyväskylä, Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä
Hinta 120 € (sis. Alv 24 %)

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustilanteessa summaa ei palauteta, mutta tilalle voidaan ilmoittaa toinen henkilö. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 15.11.

Peruutus tai ongelmatilanteissa ota yhteyttä Marja Rautalaan marja.rautala@steripolar.fi.

Ilmoitaudu mukaan: Tästä linkistä