Koulutukset

Steripolar järjestää laadukkaita koulutustilaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Koulutusten laajuus vaihtelee aina sairaala- tai osastokohtaisista tuotekoulutuksista koko maan kattaviin seminaareihin. Koulutusten sisällössä panostamme ajankohtaisiin aiheisiin ja kutsumme tilaisuuksiin myös alan huippunimiä luennoimaan. Voitte myös itse ottaa yhteyttä meihin toivoessanne koulutusta alueellanne.

Tuotteisiin liittyvää koulutus- ja tukimateriaalia löydät myös useiden tuotteidemme omilta sivuilta. Löydät tuotevalikoimamme TÄÄLTÄ.

Käypä hoito haavanhoidossa -koulutuspäivä, 2.9.2021, Jyväskylä

Järjestämme jälleen valtakunnallisen Käypä hoito haavanhoidossa -koulutuspäivän, tällä kertaa Jyväskylässä. Edelliset koulutukset on pidetty Tampereella, Turussa ja Kuopiossa muutama vuosi sitten ja ne saivat paljon kiitosta ja hyvää palautetta osallistujilta. Jos olet jo ollut mukana edellisissä päivissä, jaa ihmeessä tietoa kollegoillesi, jotka voisivat hyötyä koulutuspäivästä.

Aika: torstai, 2.9.2021
Paikka: Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä
Hinta: 120 € (sis. Alv 24 %)*

*Osallistuminen katsotaan vahvistetuksi, kun osallistumismaksu on maksettu. Ilmoittautuminen on sitova eikä peruutustilanteissa maksua palauteta, mutta tilalle voidaan ilmoittaa toinen henkilö.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ linkistä