Nursicare - hoitava rintasidos

Jos imetys sattuu, Nursicare voi olla paras ratkaisu

ÄITIEN KOKEMUKSIA    USEIN KYSYTTYÄ    JÄLLEENMYYJÄT


NOPEA KIVUNLIEVITYS

Nursicaren ainutlaatuiset ainesosat yhdessä vähentävät haavan kipua. Äidin kokema kipu haavaisissa ja kipeissä rinnanpäissä lievittyy nopeasti.
 
TURVALLINEN KÄYTTÄÄ
Nursicare täyttää asianmukaiset kansainväliset turvallisuus-säädökset ja standardit kaikissa maissa, joissa sitä myydään ja markkinoidaan.
 
NOPEA PARANEMINEN
Nursicare tukee luonnollista paranemista ja tarjoaa optimaaliset olosuhteet ihon paranemiselle, auttaen pitämään rinnanpään ihon pehmeänä ja joustavana, kuivan ja hauraan sijaan.
 
SUOJAUS JA ENNALTAEHKÄISY
Nursicare-sidoksen rakenne ja ainesosat suojaavat rinnanpäätä ja estävät sitä vahingoittumasta. Sidokset ovat ohuita, pehmeitä ja joustavia. Ne muotoutuvat rinnan mukaisesti ja estävät rinnanpäätä hankautumasta vaatteisiin. Rikkoutunut rinnanpää ei vaadi muuta puhdistamista, sillä Nursicaren mieto puhdistava ainesosa auttaa pitämään haavan puhtaana koko paranemisprosessin ajan. Nursicare imee ja sitoo myös vuotavan maidon sidokseen.
 
HENGITTÄVÄT RINTASUOJAT
Nursicare-sidos antaa haavan hengittää. Sidoksen ulkopuolella oleva puoliläpäisevä taustakalvo sallii ylimääräisen kosteuden poistumisen, ylläpitäen samalla sopivan kosteustasapainon. Taustakalvo estää epäpuhtauksien pääsemisen iholle ja maitovuotoa läpäisemästä sidosta vaatteisiin.
 
HELPPO POISTAA
Miellyttävät Nursicare-sidokset eivät jätä ihoa tahmeaksi tai rasvaiseksi. Ne on helppo poistaa eivätkä sidokset tartu kiinni haavaan.


Äitien kokemuksia Nursicaresta

Synnytin kolmannen lapsemme ja synnytys oli odottamattoman haasteellinen. En voinut uskoa, että imetettyäni kaksi lasta, kohtaisin suuria haasteita vauvani imetyksessä. Pienet asiat vaikuttivat imetyksen onnistumiseen yhteissummana. Olen käynyt jopa imetyspoliklinikalla. Vielä parin viikon iässä taistelemme imutotteen kanssa ja kärsin rikkinäisestä rinnanpäästä. Nursicare Polymem on auttanut kipuihin. Rinnanpää otti aina liivisuojaan kiinni aiheuttaen lisharmia. Nyt ainakin tämä ongelma on poissa haavanhoitotuotteenne ansiosta. Kiitos!

Maura


Nälkäinen vauvani on vasta 5 päivää vanha, mutta ja ehkä juuri siksi rinnanpääni ovat aivan verillä. Nursicare-laput ovat ainoat, jotka auttavat siihen, etteivät rinnanpäät tartu kiinni johonkin ja haavat muodosta hankalia rupia. Kiitos paljon. En tiedä, mitä tekisin ilman.

Sanna


Olisin kaivannut Nursicaren tapaista tuotetta jo esikoisen imetystaipaleella kolme vuotta sitten. Ongelmana oli rikkinäiset rinnanpäät, jotka pamahtivat verelle heti toisena päivänä. Kuljin kaksi kuukautta ilman paitaa kotona kun annoin ilmakylpyä ja vieraiden tullessa haudoin niitä maidonkerääjien kosteassa ympäristössä joutuen hiivakierteeseen. Tavalliset rintasuojat (sekä kankaset että kertakäyttöiset) tarttuivat haavoihin ikävästi, mutta Nursicare irtoaa hyvin eikä revi haavoja auki.

Olen iloinen, että törmäsin Nursicare-tuotteeseen nyt heti toisen lapsen synnyttyä. Se on miellyttävä ihoa vasten ja voin tällä kertaa käyttää paitaa. Käyttäisin näitä mielellään tavallisten rintasuojusten asemesta jatkuvasti, koska tuntuvat paljon paremmalta ihoa vasten ja rinnanpäät ovat niin arat haavaiset. Nännien kihelmöinti loppuu kun laitan nämä suojaksi.

Sini

Sain neuvolasta näytekappaleet Nursicare rintasidoksista. Rinnan päät ovat olleet helottavilla vertavuotavilla haavoilla imetyksen aloittamisen jälkeen. Imetys tehnyt todella kipeää. Olen nyt pitänyt sidoksia reilun 1 vrk:n ja heti huomasin sidoksen auttavan. Kiputuntumus lieventynyt, rinnan pää ei helota enää  tai vuoda verta. Haavauman koko pienentynyt. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen.

Elina

Sain viikko sitten ensimmäisen lapseni ja imetys ei ollut lainkaan onnistua kun rinnanpäät menivät heti aivan vereslihalle. Nursicare näyte oli juuri tullut neuvolaan ja sain näytteen kokeiltavakseni muutama päivä sitten.  Minua nursicare sidos on auttanut ja nyt olen jo pari päivää pystynyt imettämään lastani.

Terhi


Sain Nursicare näytteen rikkonaisille rinnanpäille. Minulla oli vastaavaa ongelmaa myös ensimmäisessä imetyksessä. Näyte toimi mielestäni loistavasti ja on ollut paras kokeilemani tuote tähän mennessä! Tilasin niitä jo netistä lisää kun apteekista tuotettanne ei vielä saanut. Parasta tuotteessa on se, ettei se tartu rikkinäiseen ihoon ja tuntuu rauhoittavan kipua.

Minna

Sain näytekappaleen Nursicare rintasidoksesta. Olen todella positiivisesti yllättynyt sen tehosta. Vauva syntyi perjantaina ja imetyksen myötä rinnanpäät ovat tulleet todella kipeiksi ja myös ovat olleet pienillä haavaumilla. Kokeilin rintasidosta heti kotiuduttuamme ja jo muutaman tunnin kuluttua imettäminen oli huomattavasti siedettävämpää. Kipu oli selvästi vähentynyt. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Elina


Kerrassaan ihana tuote. Rinnanpää kipeytyi kotona vasta 2,5 kk kuluttua imetyksen aloituksesta aivan sietämättömästi. Onneksi muistin saaneeni Nursicare-näytteen synnytyssairaalastani. Käytin sitä yhden yön ja kipu oli poissa. Miksi näitä ei saa apteekista?

Maria

Sain testattavaksi Nursicare rintasidos-näytteen ja olen ollut erittän tyytyväinen tuotteeseen. Hiukan aristavat rinnanpäät tulivat nopeasti ennalleen käyttäessäni muutaman päivän rintasidoksia. Erittäin toimiva ja hieno apu imetyksen ensi askeleille! Plussaa myös siitä ettei tarvitse rintoja pestä/pyyhkiä ennen imetystä.

Salla


Sain synnytysvuodeosastolla näytteen hoitavasta rintasidoksesta. Tämä oli onni, sillä rinnanpääni kipeytyivät pahasti heti ensimmäisenä päivänä ja olivat aivan vereslihalla.

Laura


Sain sairaalasta näytteet Nursicaresta ja olen kovasti pitänyt tuotteesta. Rinnanpäät rikkoontuivat alkuun ja vaikka käytin rasvoja ja annoin ilmakylpyjä niin tuntui ettei haavat parane lainkaan. Ongelmana oli myös se että liiveissä oli pakko pitää kunnon suojia kun maitoa vuotaa ja tuntui että haavaumat jäävät kiinni tavallisiin liivin suojiin. Nursicare auttoi ongelmaan koska nyt nännin haavaumat eivät enää tarraa kiinni tähän suojaan ja kipu nänneissä on helpottanut. Olen voinut myös vähentää rasvan käyttöä.

Inkeri

Kokeilin saamiani Nursicare-rintasidoksia ja ne olivat mahtavat käyttää. Rintani eivät kipeytyneet lainkaan ja eron huomasi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Suosittelen muillekin.

Sonja

Toisen lapseni imetyksen alkutaival oli tuskaisa. Toinen rinta oli haavoilla viikkokausia, ja lopulta jouduin turvautumaan rintapumppuun ja antaa nännin levätä. Levosta, ilmakylvyistä ja rasvaamisesta huolimatta haavat olivat auki vielä reilun viikonkin jälkeen, kunnes kokeilin Nursicarea, joka vihdoin auttoi. Nyt olen taas pikkuhiljaa uskaltanut alkaa imettää kipeästäkin rinnasta. Olin jo antamassa periksi, mutta onneksi apu löytyi!

Kirsi


Sain Kanta-Hämeen Keskussairaalan synnytysosastolla kokeiltavakseni imetyksen kipeyttämille rinnoilleni Nursicare-rintasidoksia. Olen kolmen lapsen äiti mutta ensi-imettäjä. Vastasyntyneeni taas on luontainen imijä, ote ja imu ovat TODELLA napakat. Tunsin helpotuksen heti kun laitoin sidoksen liivieni sisään. Materiaali tuntui miellyttävältä ja lievitti heti kivun tunnetta nännin päässä. Imetysten välillä rinnat suorastaan huokaisivat helpotuksesta ja vauvan rinnanpäähän tarttuessa kokemani kipu väheni. 

Tuote oli minulle entuudestaan tuntematon mutta  kokemusteni perusteella olisin valmis ostamaan tuotetta sekä suosittelemaan sitä muille imetyksen aloittaneille ja kipeiden tissiensä kanssa tuskaileville äideille. Tuloksena täällä iloisemmin imettävä äiti ja rinnalla pitkään viihtyvä, tyytyväinen vauva! 

Johanna

Kokeilin rikkoontuneisiin nänneihini Nursicare-sidoksia sairaalassa synnytettyäni esikoiseni. Sidokset tuntuivat miellyttäviltä, eivätkä kirvelleet ollenkaan. Öljymäinen koostumus vaikutti hyvin hengittävältä. Kokeiltavanani oli vain yksi pari, joten en tiedä olisiko pitempiaikainen käyttö tuonut lievitystä haavaumiin, jotka vaivaavat minua edelleen. Nännit ovat todella kipeät. Yritän korjata lapsen väärää imuotetta ja samalla hoitaa verestäviä nännejä. Mietin josko kokeilisin vielä Nursicare-sidoksia pitempiaikaisesti jos ne auttaisivat haavaumien parantumiseen.

Marja-Leena


Sain sairaalasta näytteen Nursicare-rintasidoksesta. Imetyksen aloittaminen on kivuliasta ja vaikka vauvan oikeaa imuotetta vaanii kuin hyeena, nännit meinaa mennä rikki.

Rintasidostanne kokeilessani n. vuorokauden ajan nännit eivät menneet ainakaan huonompaan kuntoon. Mielestäni sidos on sopivan kokoinen, pinta on pehmeä, eikä jää kipeään nänniin kiinni, sidos imee ylimääräistä eritettä ja vaikuttaa hengittävältä. Jos sidosta käyttäisi säännöllisesti, niin ehkä huomaisi parantavia vaikutuksia paremmin. Mitään huonoa sidoksesta en keksi, paitsi siinä voisi olla kipua lievittävä vaikutus. Luonnollinen ja vauvalle vaaraton puudute?!

On todella tärkeää, että imetykseen kehitetään apukeinoja, sillä imetyksen aloittaminen on ainakin itselläni ollut erittäin tuskaista (varsinkin esikoisen kanssa), enkä ihmettele jos äidit lopettavat imetyksen tarpeettoman aikaisin kipeiden rintojen takia. Kiitos teille tärkeän asian kehittämisestä! 

Anu

Molemmat rinnanpäät olivat kuivat ja halkesivat ns. osiin vauvan kovasta imusta jo toisena imetyspäivänä sairaalassa. Imetys sai suorastaan näkemään tähtiä, ja vauvakin säikähteli, kun ulvoin kivusta. Onneksi kätilö antoi kokeilupakkauksen Nursicarea, ja pidin sidoksia imetysliiveissä yön yli. Olin varautunut, etten pystyisi imettämään vielä moneen päivään, mutta Nursicarella kipu lievittyikin heti yhdessä yössä. Voiteista en huomannut samanlaista apua. Voisin sanoa, että Nursicare pelasti imetykseni alun. Toivoisin, että tuotetta saisi myös lähikaupasta.

Jenni


Sain sairaalasta mukaani näytteet Nursicaresta, koska rinnanpäät kipeät ja toinen jo rikki. Imetyksen aloitin heti kun tyttö syntyi. Tuote auttoi heti kipuun ja haavaakaan ei enään ole näkyvissä vuorokauden käytön jälkeen.

Eveliina


Sain kokeiluun Naistenklinikalta parin Nursicarea ja tämä todella auttoi. Ensisynnyttäjän rinnanpäät olivat todella kipeät (kivun suuruus yllätti äidin) ja alkoivat jo mennä rikki rintoja hoitavalla voiteella. Nursicare omalla kohdallani auttoi nopeasti. Saman päivän aikana huomasin parannusta, etteivät rinnanpäät menneet rikki, hoitavaa voidetta en käyttänyt samanaikaisesti ja koska maito ei ollut kunnolla noussut, pystyin käyttämään suojia lähes vuorokauden. Kipuun ne vaikuttivat myös. Rinnanpäät eivät tuntuneet aroilta suojan alla eikä suoja tarttunut kiinni rintaan, eivätkä aiheuttaneet kipua/kivun tunnetta liikkuessa.

Mia


Sain Naistenklinikalta testattavaksi rintasidoksen ja hyvin on pelittänyt auenneille nänneille. Sidos tuntuu mukavalta imetysliivissä ja nänni ei ollut mennyt pahemmaksi kun sain käyttööni Nursicare-rintasidokset.

Anne


Minulle syntyi poika Lohjan sairaalassa 8.4.2015. Imetyksessä oli alkuun ongelmia; vauva oli jo kohdussa harjoitellut imuotettaan ja kehitellyt imuvoimaansa niin että oli imenyt nyrkkiinsäkin rakot. Luonnollisesti rinnanpäät tulivat nopeasti kipeiksi imetystä aloittaessa ja maidonnousua odotellessa - rinnat olivat pian niin arat että vapisin kivusta imettäessäni. Kätilöltä sain näytteet uusista Nursicare-rintasidoksista kokeiltavakseni ja laitoin ne heti käyttöön ja tulos oli ihmeellinen! Pian pystyin taas imettämään helpommin, verestävät jäljet paranivat nopeasti ja arkuus väheni. Olen siis tosi tyytyväinen tuotteeseen! :).

Aleksandra


Nännini rikkoutuivat jo sairaalassa, enkä saanut niitä paranemaan millään. Useamman viikon läträsin voiteiden kanssa ja käytin rintakumia, mutta en huomannut mitään muutosta parempaan. Sitten sain Nursicare-sidoksia kokeiltavakseni ja muutos on ollut huomattava. Vielä rinnanpäät eivät ole täysin parantuneet, mutta kipu on pysynyt poissa ja joka imetyskerralla näyttää paremmalta. Lisäksin nautin siitä, että nännejä ei tarvitse olla koko ajan rasvaamassa. Aivan upea tuote!

Laura

Rinnanpäät kipeytyivät ja haavautuivat jo sairaalassa ollessa. Sitten sain kokeiltavakseni Nursicare-sidoksia. Alussa käytön jälkeen esiintyi lievää kirvelyä rinnanpäissä, mutta se loppui. Käytössä miellyttävän tuntuiset, pehmät ja muotoutuvat helposti kovallekin nännille. Nursicare-sidos hoiti rikkoutuneen rinnanpään nopeasti imetyskuntoon ja vauva sai hyvin otteen rinnasta. Nursicare kerää hyvin erityksen, eikä jää kostean tuntuiseksi. Mikäli rinnoista ei erity mitään, pystyy käyttämään pidemmänkin aikaa.

Mari


Kun aloitin imetyksen, rinnat olivat hyvin herkät ja tuska oli voimakas. Nursicare helpotti rinnanpään jomotusta ja piti nännin pehmeänä ja kosteana. Jo vuorokauden kuluttua taas toimintakykyinen. Nursicaresta ensivaikutelma on hyvä, ne tuntuvat viileältä ja hieman paksuilta. Käytön jälkeen veltommat. Jos olisi pitänyt käyttää pidempään vaihtaisin joka kerralla uuteen.

Riina


Imettäminen teki heti alusta asti todella kipeää. Ihana viileys tuntui heti kun laitoin Nursicare rikkonaiselle rinnanpäälle. Aloitin samanaikaisesti myös rintakumin käytön, joten en osaa 100%sti sanoa onko kaikki helpotus johtunut Nursicaresta. Yhdessä ainakin lyömätön yhtälö, joka helpotti kipua valtavasti. Käytin samoja tyynyjä kolme päivää, mutta 2 päivää voisi olla mukavampi, kun joutuu jatkuvasti ottamaan pois ja laittamaan takaisin. Maidon nousun jälkeen vaihtotarve useammin. Helpot ja hyvät käyttää. Nursicaresta jäi positiivinen kuva.

Jaana

 

Usein kysyttyä Nursicaresta

Milloin kannattaa käyttää Nursicarea?
Nursicarea käytetään kun rinnanpäät ovat kipeytyneet tai niissä on ihorikkoja tai jo syntyneitä haavoja/ halkemia. Nursicare mahdollistaa nopeamman haavan paranemisen ja sillä on todistetusti kipua lievittävä vaikutus. Sidosta voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

Saako lapsi vaarallisia aineita imetyksen yhteydessä kun käytän Nursicarea?
Nursicare ei sisällä myrkyllisiä ainesosia, joten vastaus on ei. Halutessasi voit puhdistaa rinnan rintamaidolla tai vedellä ennen imetystä tai rintapumpun käyttöä. Tuotteen käyttö ei kuitenkaan vaadi rinnan puhdistusta. Nursicare on steriilisidos eikä se sisällä silikonia.

Pitäisikö minun käyttää hoitovoiteita tms. Nursicaren kanssa?
Ei, Nursicare toimii parhaiten suorassa kosketuksessa iholla. Hoitavat ainesosat aktivoituvat kosteudesta (rintamaito, haavaneritys, hikoilu). Saatat tuntea aktivoitumisen hetkellisenä lievänä kirvelynä, joka menee pian ohitse.

Kuinka kauan voin käyttää Nursicarea?
Nursicare vaihdetaan tarpeen mukaan tai viimeistään kun se on kostunut täysin joko äidinmaidosta tai mahdollisesta haavaeritteestä. Poista sidos imetyksen/suihkun ajaksi ja laita se takaisin pakkaukseen tai puhtaalle alustalle ruudutettu kalvopinta alustaa vasten. Tuotetta ei voi pestä ja se on kertakäyttöinen.

Imeekö Nursicare rintamaidon?
Kyllä, Nursicare imee maitoa. Siksi ei tarvita erillisiä liivinsuojia.

Kuinka kauan minun pitäisi käyttää Nursicarea?
Tämä on yksilökohtaista, mutta ainakin niin kauan kun sinulla on kipuja ja kivuliaat, rikkonaiset rinnanpäät. Mikäli kipu ei lievity ja esiintyy muita tulehduksen merkkejä, kuten kuumetta jne. ota yhteys lääkäriin.

Kumpi puoli koskettaa rintaa?
Aseta Nursicaren vaahtopuoli rintaa vasten ja ruudutettu kalvopuoli ulospäin. Nursicaressa on puoliläpäisevä kalvo, joka suojaa ulkopuolisilta bakteereilta ja ehkäisee rintamaidon läpivuodon.


Nursicare jälleenmyyjät

Verkkokaupat

Steripolar kuluttajaverkkokauppa
www.steripolar.fi/verkkokauppa

OzBaby 
www.ozbaby.fi 

Apteekkiverkkokauppa
www.apteekkiverkkokauppa.fi  

EDIS
www.edis.fi

Apteekkini
www.apteekkini.fi 

Apteekkishop
www.apteekkishop.fi 

 

Alaveteli

Alavetelin apteekki
Pelorannantie 2
68410 Alaveteli
www.teerijarvenapteekki.fi/alaveteli 


Espoo

Jorvin apteekki
Espoon sairaalan pääaula
Karvasmäentie 6
02740 Espoo
050 541 2378
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
https://www.jorvinapteekki.fi/ 

 

Forssa

Forssan keskusapteekki
Prisman kauppakeskus
Tapulikuja 6
30100 Forssa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
https://www.forssankeskusapteekki.fi/ 

 

Halikko

Halikon apteekki
Prisma Halikko
Prismantie 2
24800 Halikko
(02) 7371502
https://www.halikonapteekki.fi/ 

 

Heinola

Heinolan Vanha Apteekki
Kirkkokatu 15
18100 Heinola
(03) 875030
www.heinolanvanhaapteekki.fi/ 


Helsinki

Hietalahden Apteekki
Hietalahdenranta 5-7
00120 Helsinki
(09) 677 626
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.hietalahdenapteekki.fi

Itäkeskuksen apteekki
Tallinnanaukio 4
00930 Helsinki
010 3201130
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.apteekkishop.fi/ItakeskuksenApteekki

Malmin apteekki
Ylä-Malmin tori 3
00700 Helsinki
(09) 5656 080
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.malminapteekki.fi

Medishop
Topeliuksenkatu 3
00260 Helsinki
040 764 3788
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.medishop.fi

Mellunmäen Uusi Apteekki
Pallaksentie 2
00970 Helsinki
020 794 0800
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
https://mellunmaen-uusi-apteekki.eapteekki.fi/  

Naistenklinikan kahvila Kanresta
Haartmaninkatu 2
00290 Helsinki
050 320 5080
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
https://www.kanresta.fi/ravintola/naistenklinikan-kahvila/ 

Vallilan apteekki

Mäkelänkatu 29
00550 Helsinki
(09) 753 1878
www.vallilanapteekki.com

 

Huittinen

Huittisten apteekki
Särmänkatu 1
32700 Huittinen
(02) 566 665
https://huittisten-apteekki.eapteekki.fi/ 

 

Hämeenlinna

Jukolan apteekki
Ahvenistontie 13
13500 Hämeenlinna
010 322 8320
www.jukolanapteekki.fi

Kaurialan apteekki
Kaivokatu 7
13100 Hämeenlinna
(03) 682 4400
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.kaurialanapteekki.fi

Tiiriön apteekki
Prismakeskus
Wartiamäentie 2
13130 Hämeenlinna
(03) 61 500 500
www.tiirionapteekki.fi/ 

Hämeenlinnan Tori-Apteekki
Hallituskatu 18
13100 Hämeenlinna
040 558 6748
www.toriapteekki.fi/

 

Iisalmi

Iisalmen Priima apteekki
Parkatintie 2
74120 Iisalmi
(017) 813000
http://www.priimaapteekki.fi/ 

Iisalmen ykkösapteekki
Kauppakeskus Torikulma
Satamakatu 10
74100 Iisalmi
(017) 813 666
https://www.iisalmenapteekki.fi/ 

 

Joensuu

Joensuun Uusi Apteekki
Kauppakeskus Iso Myy
Siltakatu 10
80100 Joensuu
https://joensuunuusiapteekki.fi/  


Joensuun Keskusapteekki
Prisma
Voimatie 2
80100 Joensuu
https://www.joensuunkeskusapteekki.fi/  


Lastenliike päivänsäde
Kauppakatu 30
80100 Joensuu
(013) 126297
www.facebook.com/joensuunpaivansade 

 

Jokioinen

Jokioisten Apteekki
Keskuskatu 23
31600 Jokioinen
(03) 4383385
www.jokioistenapteekki.fi/ 

 

Jyväskylä

Jyväskylän uusi apteekki
Kauppakeskus Sokkari
Asemakatu 8
40100 Jyväskylä
https://uusiapteekki.com/ 

Kajaani

Veturi Apteekki 
Veturitie 1
87100 Kajaani
(08) 8790300
https://www.veturiapteekki.fi/fi/ 


Kauhajoki

Nuotti apteekki
Puistotie 51
61800 Kauhajoki
(06) 233 7114 ja 040 531 2823 
http://www.nuottiapteekki.com 

 

Kauhava

Kauhavan Kirkonkylän apteekki
Tokmannin talo
Kauppatie 86
62200 Kauhava
(06) 434 2500
www.kirkonkylanapteekki.fi/ 

 

Kemi

Karihaaran Sivuapteekki
Koivuharjunkatu 88
94200 Kemi
040 081 6817
https://keminmaanapteekki.fi/karihaaransivuapteekki/ 

 

Keminmaa

Keminmaan apteekki
Jauholantie 1
94450 Keminmaa
040 061 0510
https://keminmaanapteekki.fi/ 

  

Kokkola

Tervahovin apteekki
Tehtaankatu 43
67100 Kokkola
(06) 8312262
https://tervahovinapteekki.fi/ 

Kokkolan Keskusapteekki
Prismantie 1
67700 Kokkola
(06) 8234300
https://www.kokkolankeskusapteekki.fi/ 

Kotka

Hakamäen Apteekki
Hakamäentie 1
48400 Kotka
(05) 344 4800
40 7750 922
www.hakamaenapteekki.net/

Oiva-apteekki
K-Citymarket kotka
Jumalniementie 8
48600 Kotka
(05) 262447
https://www.oiva-apteekki.fi/ 


Kuopio

Puijon apteekki
Kuopion yliopistollisen sairaalan pääaula
Puijonlaaksontie 2
70210 Kuopio
(029) 340 0290
https://puijonapteekki.fi/  


Satama apteekki
Maaherrankatu 23
70100 Kuopio
(017) 2612035
https://www.satama-apteekki.fi/  


Kuusankoski

Kuusankosken Ykkösapteekki
Kauppakeskus Kuusaantori
Kauppakatu 3
45700 Kouvola
(05) 7429200
https://kuusankoskenykkosapteekki.fi/ 


Lahti

Lähiapteekki Syke
Kauppakatu 18
5140 Lahti
(03) 882 960
https://lahiapteekkisyke.fi/ 

Lähiapteekki Kiveriö
Kiveriönkatu 32
15200 Lahti
(03) 882 9625
https://lahiapteekkisyke.fi/ 
 
Lähiapteekki Ahtiala
Alasenkatu 1
15300 Lahti
(03) 882 9645
https://lahiapteekkisyke.fi/

 

Lappeenranta

Lappeenrannan 2. Uusi apteekki
Kaakkoiskaari 22
53500 Lappeenranta
(05) 8871180
https://lappeenranta.hyma.fi/ 

 

Lohja

Apteekki Lohi
Kauppakeskus lohi
Suurlohjankatu 9-13
08100 Lohja
(019) 324 131
https://www.apteekkilohi.fi/ 

 

Maarianhamina

Baby & Healthcare
8 Norragatan
22100 Maarianhamina
+358 18 12504

Central-Apoteket
Skarpansvägen 24
+358 1819655
www.central-apoteket.ax

 

Mikkeli

Mikkelin I Apteekki
Porrassalmenkatu 21
50100 Mikkeli 
(015) 212 915
https://mikkelinapteekki.fi/fi/ 

Apteekki Stella
kauppakeskus Stella
Porrassalmenkatu 20
50100 Mikkeli
(015) 7600200
http://www.apteekkistella.fi/ 

 

Mynämäki

Mynämäen apteekki
Keskuskatu 13 B 3
23100 Mynämäki
(02) 433 8100
www.mynamaenapteekki.fi 

 

Naantali

Naantalin apteekki
Luostarinkatu 25
21100 Naantali
(02) 4312720
www.naantalinapteekki.fi

 

Nastola

Nastolan apteekki
S-market Nastola
Rakokiventie 19
15550 Nastola
(03) 7621244
http://www.apteekit.org/nastola/ 


 

Nivala

Nivalan apteekki
Kalliontie 27
85500 Nivala
(08) 4458600
http://www.nivalanapteekki.fi/ 

 

Oulainen

Oulaisten Apteekki
Pohjolankatu 1
86300 Oulainen
(08) 470 477 / (08) 470 022
https://www.oulaistenapteekki.fi/ 

 

Oulu

Kastellin apteekki
Kumpulantie 1
90230 Oulu
(08) 330 033
040 353 0033
https://www.kastellinapteekki.fi/ 

Linnanmaan apteekki
Prisma Linnanmaa
Kauppalinnankuja 1-3
90570 Oulu
https://www.linnanmaanapteekki.fi/ 

Medishop
Rotuaarin aukio, Kirkkokatu 17
90100 Oulu
040-5312911
https://www.medishop.fi/ 

 

Peräseinäjoki

Peräseinäjoen Apteekki
Nikolaintie 2 C
61100 Peräseinäjoki
(06) 417 4092
https://www.peraseinajoenapteekki.fi/ 

Pietarsaari

Medi-Apteekki
Koulukatu 4
68600 Pietarsaari
(06) 7810770
https://mediapteekki.fi/fi/ 

 

Pirkkala

Pirkkalan 1. apteekki
Suupantori 4
33960 Pirkkala
(03) 358 7500
www.pirkkalanapteekki.fi/

 

Pori

Länsi-Porin Uusi apteekki
Eteläväylä 2
28610 Pori
(02) 6377763
https://www.lansiporinuusiapteekki.fi/  

 

Porvoo

Näsin apteekki
Aleksanterinkaari 1
(S-market Näsi)
06100 Porvoo
(019) 560 5200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
https://www.nasinapteekki.fi/fi 

Porvoon uusi apteekki
Piispankatu 30
06100 PORVOO
(019) 689 7700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.porvoonuusiapteekki.fi

 

Punkalaidun

Punkalaitumen Apteekki
Kauppakatu 3 B
31900 Punkalaidun
(010) 235 1250
www.punkalaitumenapteekki.fi

 

Riihimäki

Aarre Apteekki
Hämeenkatu 24-26
11100 Riihimäki
(029) 3400540
www.aarreapteekki.fi/

Aurinko Apteekki
Voimalankatu 2
11130 Riihimäki
(019) 5363600
www.aurinkoapteekki.fi

 

Rovaniemi

Ounas apteekki
Ounasvaarantie 15
96400 Rovaniemi
040 3156500
https://www.ounasapteekki.fi/fi/ 

Saarenkylän apteekki
Pulkamontie 2
96900 Rovaniemi
(016) 362566
https://www.saarenkylanapteekki.fi/ 

 

Sastamala

Apteekki Sastamala
Itsenäisyydentie 66
K-Citymarket Sastamala Liikekeskus
38200 Sastamala
(03) 512 3700
https://apteekki-sastamala.eapteekki.fi/ 

Vammalan 1. apteekki
Torikeskus, Torikatu 1
38200 Sastamala
(03) 514 2271
www.vammalanapteekki.fi

 

Savonlinna 

Savon apteekki
Olavinkatu 57
57100 Savonlinna
0440 536103
www.savonapteekki.fi/ 

 

Seinäjoki

Seinäjoen keskusapteekki
Suupohjantie 45
60320 Seinäjoki
(06) 4201900
www.seinajoenkeskusapteekki.fi

 

Siilinjärvi

Siilinjärven apteekki
Kuiluntie 8
71800 Siilinjärvi
044 768 1603
https://www.siilinapteekki.fi/ 

 

Söderkulla

Söderkullan Apteekki
Terveystie 2
01150 Söderkulla
(09) 272 1496
https://www.soderkullanapteekki.fi 

 

Tampere

Apteekki Koilliskeskus
Prisma Linnainmaa
Liikekatu 3
(03) 2250300
www.apteekkikoilliskeskus.fi/

Atalan apteekki
Atalan liikekeskus
Pulkkakatu 8
(03) 362 2702
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.apteekkikoilliskeskus.fi

Hervannan apteekki
Insinöörinkatu 23
010 617 0100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
https://www.hervannanapteekki.fi/

Lielahden apteekki
Prisma Lielahti
Turvesuonkatu 2
(03) 347 3800
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
https://www.lielahdenapteekki.fi/ 

Peltolammin apteekki
Peltolamminkatu 12
(03) 266 1055
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.apteekkikoilliskeskus.fi

Tammerkosken apteekki
Ratinan Kauppakeskus
Vuolteenkatu 1
(03) 31222 000
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
https://tammerkoskenapteekki.fi/fi/ 

Tesoman apteekki
Tesomankuja 2
010 420 4711
https://www.tesomanapteekki.fi/ 

Tammedica
TAYS-pääaula, D-rakennus
Elämänaukio 2
010 336 6140
www.tammedica.fi/

Vauvantai kätilöpalvelut
Tuomiokirkonkatu 23, Tampere
Avoinna sopimuksen mukaan.
Ota yhteyttä:
https://www.facebook.com/Vauvantai/
https://www.instagram.com/vauvantai/ 
https://www.vauvantai.fi/ 

 

Teerijärvi / Terjärv

Teerijärven apteekki
Eteläinen teerijärventie 13
68700 Teerijärvi
(06) 8675020
www.teerijarvenapteekki.fi

 

Tervakoski

Tervakosken apteekki
Heimolantie 1
12400 Tervakoski
019 766444
https://www.tervakoskenapteekki.fi/ 

 

Turku

Lastenliike Oz Baby
Viilarinkatu 1
20320 Turku
(02) 8800650
www.ozbaby.fi

Nummenmäen Apteekki
Hämeentie 24
20540 Turku
(02) 2764740
www.nummenmaenapteekki.fi

Pyhän Henrikin apteekki
Prisma Itäharju
Kalevantie 41
20520 Turku
(02) 275 2150
https://www.pyhahenrik.fi/

Hirvensalon apteekki
Pitkäpellonkatu 2
20900 Turku
(02) 2844660
https://www.hirvensalonapteekki.fi/ 

 

Uusikaarlepyy / Nykarleby

Uudenkaarlepyyn Apteekki - Nykarleby apotek
Sollefteånkatu 8
66900 Uusikaarlepyy
(06) 722 0009
www.uudenkaarlepyyn-apteekki.eapteekki.fi/ 

 

Uusikaupunki

Uudenkaupungin 1. apteekki
Alinenkatu 28
23500 Uusikaupunki
(02) 842 6200
http://www.uginvanhaapteekki.fi/ 

 

Vaasa

Palosaaren apteekki /
Brändö apotek
Palosaarentie 16
65200 Vaasa
(06) 3178923
https://www.palosaarenapteekki.com/ 

Vaasan keskusapteekki
Hovioikeudenpuistikko 15
65100 Vaasa
(06) 3191100
www.apocentral.fi/ 

Apteekki Kivihaka
Kiilletie 2
65300 Vaasa
(06) 3212775
www.annenapteekki.fi/fi/palvelut 

Vaasan Vanha Apteekki
Vaasanpuistikko 13, Kauppakeskus Espen
65100 Vaasa
(06) 3575300
https://www.vanha-apteekki.fi/ 

Vaasan keskussairaalan kanttiini
Hietalahdenkatu 2-4
65130 Vaasa

 

Veteli

Vetelin apteekki
Koulutie 63
69700 Veteli
(06) 8621419
www.vetelinapteekki.fi

 

Vähäkyrö

Vähänkyrön apteekki
Heikkiläntie 1
66500 Vähäkyrö
(06) 478 4201
www.lahiapteekkari.fi