SAFEHIP® ACTIVE -lonkkasuojavyö

SafeHip Active on ainutlaatuinen vaatteiden päälle puettava vyömallinen lonkkasuoja, jossa on pehmeät ja sisään ommellut suojat. Vyön mallista lonkkasuojaa on helppo käyttää. Materiaali on polyesterin (85 %) ja elastaanin (15 %) sekoitus. Safehip Activen korkeus edestä on 17 cm ja takaa 26 cm.

SAFEHIP® -lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille. Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Tasapainoon vaikuttavaa sairautta esimerkiksi Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia tai Ménièren tautia sairastavat ovat myös kaatumisalttiita ja siten riskiryhmässä saada lonkkamurtuma. Lonkkasuojat ovat huomaamattomat, ja niitä on erittäin helppo käyttää.

SAFEHIP® -mallistosta löytyy malleja eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin sekä miehille että naisille. Lonkkasuojat ovat miellyttävät käyttää, ja niitä voidaan käyttää ympärivuorokautisesti.

SAFEHIP® -lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu lisääntyvät, ja samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso.

SafeHip -mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty. Suojia ei ole tarkoitettu aktiiviseen urheilukäyttöön.

Tuotenumero Tuotekuvaus Koko Pakkauskoko
726S SafeHip Active lonkkasuojavyö 85 - 95 cm 1
726M SafeHip Active lonkkasuojavyö 95 - 105 cm 1
726L SafeHip Active lonkkasuojavyö 105 - 115 cm 1
726XL SafeHip Active lonkkasuojavyö 115 - 125 cm 1
726XXL SafeHip Active lonkkasuojavyö 125 - 140 cm 1

Kysy lisää tästä tuotteesta:

Puhelin
+358 9 417 606 00
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Nimi on pakollinen tieto Oikeellinen sähköposti vaaditana Puhelinnumero vaaditaan
Viesti on pakollinen