Novaerus teknologia

Novaerus käyttää patentoitua teknologiaa, jonka avulla se tuhoaa ilmavälitteisiä patogeeneja. Yhdistämällä Novaerus tämän hetkisiin infektioiden torjuntamenetelmiin, voidaan sulkea infektioiden hallinnan ympyrä.

Perinteiset menetelmät infektioiden hallintaan ovat käsien ja pintojen desinfektio. Nämä ovat tärkeitä ensiaskeleita infektioiden hallinnassa. Novaerus sulkee infektioiden hallinnan ympyrän puhdistamalla ilman samalla kun kädet ja pinnat puhdistetaan perinteisillä menetelmillä.

Novaerus-laite luo plasmakentän, joka tuhoaa sen läpi kulkevat ilmavälitteiset bakteerit, virukset ja muut patogeenit sekä homeet ja allergeenit täysin toimintakyvyttömiksi. Laite tuhoaa myös hajua aiheuttavat epäpuhtaudet. Novaerus tehoaa jopa kaikkein haitallisimpiin bakteereihin ja patogeeneihin kuten MRSA, C. Difficile, norovirus sekä influenssa. Vähentämällä edellä mainittujen epäpuhtauksien määrää ilmassa Novaeruksen avulla, voidaan laitoksissa vähentää huomattavasti kustannuksia, jotka johtuvat ilmavälitteisistä bakteereista ja viruksista, mukaan lukien sairaalainfektioiden määrän väheneminen sekä säästöt henkilöstökustannuksissa. Yksiköt, joissa on käytössä Novaerus-järjestelmä, tarjoavat henkilökunnalleen, potilailleen ja sekä potilaiden läheisille puhtaamman ja patogeeni-vapaamman ympäristön, sekä saavat aikaan kustannussäästöjä.

Lue lisää Novaerus teknologiasta ja järjestelmästä

 

Riippumattomasti tarkistettu ja tehokkaaksi todistettu

Teknologia on testattu useissa kolmannen osapuolen laboratorioissa, mukaan luettuina Ames Research laboratory USA:ssa ja Microsearch Laboratories Iso-Britanniassa. Novaerus suorittaa lisäksi jatkuvaa testaustyöstä omassa laboratoriossaan. Teknologian on todistettu tuhoavan:

 • ilman mukana siirtyvät bakteerit
 • virukset
 • patogeenit
 • hajut
 • haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC)

Kaikki tapahtuu millisekunneissa, ja tappavuusaste on erittäin korkea. Teknologian tehokkuutta on monitoroitu myös monissa terveydenhuoltolaitoksissa Euroopassa ja USA:ssa. Tulokset osoittavat, että infektiolähteiden ja bakteerien määrä alenee hyvin voimakkaasti.

Todiste

Novaerus tappaa 99.9% influenssaviruksista ja riippumattomat testitulokset Influenssa MS2-surrogaatilla osoittivat LOG4.4 vähennyksen.

Novaerus tuhoaa myös heinänuhan yleisimmän aiheuttajan eli koivun siitepölyn. Vietämme 90% ajastamme sisätiloissa ja sisätilojen ilmassa voi olla 2-5 kertaa enemmän ilmansaasteita kuin ulkoilmassa. Aerosol vahvisti, että

Novaerus tuhoaa 3 yleisintä sisäilmassa esiintyvää allergeenia: 

 • koiraperäiset
 • kissaperäiset
 • pölypunkit
   

Tiedämme myös, että formaldehydi sekä metyleenikloridi löytävät tiensä jokaiseen laitokseen.

 • Novaerus vähensi formaldehydipitoisuutta 40%:lla vain yhdessä tunnissa
 • Reduktio jatkui, ja pitoisuus laski 100 ppm:stä 13 ppm:ään
 • Yhteenlaskettu VOC redusoitui 90%:lla alle 5 minuutissa
 • “Novaerus -teknologia poisti tehokkaasti metyleenikloridia, redusoiden tasot 2000 ppm:stä 0 ppm:ään vain 160n sekunnissa, tuottamatta samalla VOC-sivutuotteita.” 

Kysy lisää tästä tuotteesta:

Puhelin
+358 9 417 606 00
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Nimi on pakollinen tieto Oikeellinen sähköposti vaaditana Puhelinnumero vaaditaan
Viesti on pakollinen