Chordate ei-allergisen riniitin hoitoon

Chordate - uusi tapa hoitaa ei-allergista riniittiä

Suuri osa väestöstä kärsii nenän tukkoisuudesta ja riniitistä, joka tekee hengittämisestä vaikeaa. Nenän tukkoisuus on yleinen vaiva, joka saattaa usein aiheuttaa unenpuutteesta johtuvaa väsymystä. Usein jatkuva väsymys puolestaan voi aiheuttaa elämänlaadun alenemista. Nenän tukkoisuus voi johtua monista asioista, kuten allergiasta, ei-allergisesta reaktiosta, tulehduksesta tai nenäonteloiden fyysisistä tukkeumista.

Paljon helpompaa

Ei-allergista nuhaa on tähän saakka hoidettu perinteisin keinoin, kuten tukkoisuutta avaavilla suihkeilla, kortikosteroideilla ja joissain tapauksissa kirurgisin toimenpitein. Tukkoisuutta avaavan suihkeen pitkäaikainen käyttö voi puolestaan johtaa krooniseen nenän tukkoisuuteen ts. lääkenuhaan.

Steripolar on tuonut Suomen markkinoille - ”Kinetic Oscillation Stimulation” (KOS) -nimisen hoitomenetelmän (kineettinen värähtelystimulaatio). Tämä menetelmä edustaa uutta tapaa hoitaa ei-allergista nuhaa, eikä se vaadi kirurgista hoitoa, nukutusta tai lääkevalmisteita. Hoito on yksinkertaista ja turvallista.

Ei kirurgisia toimenpiteitä

Hoitoon kuuluu katetrin asettaminen kumpaankin sieraimeen vuorollaan aina kymmenen minuutin jakson ajan. Katetrin kärjessä on pallo, joka täytetään ilmalla esiasetettuun paineeseen, ja sen annetaan värähdellä tietyllä taajuudella käyttäen tietokoneohjattua järjestelmää. KOS -hoidon tehokkuus perustuu autonomisen hermoston ja nenän limakalvon stimulaatioon. Kertahoito kestää 20 minuuttia ja on poliklinikalla suoritettavissa lääkärin tai hoitajan toimesta.

Tuotenumero Tuotekuvaus
1002078 Chordate Rhinitis Controller yksikkö
1001245 Chordate katetri

Kysy lisää tästä tuotteesta:

Puhelin
+358 9 417 606 00
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Nimi on pakollinen tieto Oikeellinen sähköposti vaaditana Puhelinnumero vaaditaan
Viesti on pakollinen