Novaerus Home Edition -ilmanpuhdistin

Novaerus Home Edition -ilmanpuhdistin

Tuotenumero: NV200

Kärsitkö pahoista siitepölyallergioista? Tai onko kotonasi huono sisäilma? Kun sinulla on tarve tehokkaalle, huolettomalle sekä tutkitusti puhdasta sisäilmaa tuottavalle ilmanpuhdistimelle, valitse Novaerus Home Edition.

Novaerus ilmanpuhdistinta käytetään makuuhuoneessa tai muissa oleskelutiloissa puhdistamaan huoneen ilma allergeeneistä, haitallisista hajuista, homeitiöistä ja muista taudinaiheuttajista. Novaerusta käytetään muun muassa päiväkodeissa, hoivakodeissa ja sairaaloissa turvaamaan puhdas ja terveellinen sisäilma.

Novaerus Home Edition on kevyt, pieni ja helposti siirrettävä ja sen voi sijoittaa hyllylle, pöydälle tai seinälle ja siirtää helposti tarvittaessa huoneesta toiseen. Novaerus ei vaadi asennusta vaan se on käyttövalmis, heti kun virtajohdon laittaa pistokkeeseen. Novaerus ei myöskään vaadi muuta huoltoa kuin näkyvän pölyn ja lian poistamisen laitteen pinnalta.

Yksi laite puhdistaa n. 24 neliön kokoisen tilan ilman 24 tunnissa, jonka jälkeen se ylläpitää puhdasta ilmaa. Novaerusta voi pitää päällä ympäri vuorokauden (24/7).

Lue lisää

Hinta

995,00 

saatavilla

Pakkauskoko: 1 kpl